Kategorier
Produktivitet Trivsel

Status på vanesystemet

Det virkede! Det er lykkedes mig at holde vanefanen højt igennem hele april! På en måned havde jeg kun 5 steder hvor jeg manglede krydser. Det er en ubetinget succes. Mit vanesystem har virket!

Jeg er sikker på, at succesen skyldes, at jeg har et overkommeligt “fasthold vanen” niveau, hvor jeg bare skal give en minimal indsats. For eksempel 10 minutters tegning. Det kan man altid lige presse ind.

Og så kan jeg veksle mellem flere forskellige ting. Så jeg kan både tegne og skrive og redigere. Så afhængig af situationen kan jeg tilpasse.

Min notesbog med krydser for hhv krea, søvn og træning hver dag i april

Som man kan se i notesbogen, så er søvn den største succes. Og det er ikke gået ubemærket hen. Mit Apple Watch bimlede den anden dag og fortalte mig, at jeg har hævet min gennemsnitlige søvnmængde med en time per nat til 7 timer og 47 minutter i snit!

Skærmdump med tendenser for søvn. Grafen viser en stigning på en time per nat.

De missede vaner

Jeg har skrevet ned, når det er glippet, så jeg kan evaluere, hvad der forhindrer mig i at få fastholdt vanerne. Og jeg er glad for at se, at det er hyggelige ting. Det er kæresteaftener og brætspil med vennerne, der får mig til at sige: “Hvad pokker!” og pjække. Kun en gang har jeg måttet misse et mål på grund af arbejdet. Jeg skulle skrive et tilbud, og det vandt vi!

Opjustering af de samme mål

Jeg har altid haft svært ved at sætte mig mål, fordi jeg finder på nye ting, jeg hellere vil, hele tiden. Men denne gang har jeg holdt fast, og jeg har faktisk også tænkt mig at køre videre med dem. Jeg vil blot opjustere grundniveauet til 15 minutter, og så tager vi sgu en måned til.

En kommentar til “Status på vanesystemet”

Leave a Reply